Trollhättan intensivkurs 3 dagar. Kursavgift 5395:-

Kursstart torsdagen den 3 november Trollhättan.

Vi erbjuder alltid en lärande teoretisk utbildning men man måste läst på en del innan kursen startar så man kan ta del av vår teoretiska utbildning på ett bättre sätt. Vi brukar säga att allt faller på plats med hjälp av vår teoriutbildning och våra förklaringar. Sunt förnuft kan man inte läsa sig till via en bok eller en app. Även om man har läs och skrivsvårigheter kan man gå en utbildning hos oss vi hjälper dig hela vägen. Vår styrka är att vi håller givande roliga föreläsningar med fokus på jakt, djur och natur.

I regel kan vi erbjuda två chanser på det teoretiska provet ett tillfälle på fredagen efter skyttet och ytterligare ett försök på söndagen. Skulle man misslyckas med något provmoment under kurshelgen, kan man komplettera upp detta vid ett senare tillfälle kostnadsfritt det som tillkommer är provaavgifter och ammunition. 

Torsdag
09.00-21.30 Teori Trollhättan
Fredag
09.00-18.00 Skytte JSK
Lördag
LEDIG/Hemma studier
Söndag
07.30-17.00 Teoretiskt samt praktiska prov på skjutbanan JSK

Utöver kursavgiften 5395:- tillkommer kostnad för övningsammunition och examensavgifter till naturvårdsverket. För anmälan eller frågor skicka ett meddelande till oss på länken nedan. Kontakta oss Om du hellre vill ringa oss: 031-643600

Datum

nov 03 - 06 2022
Expired!

Kostnad

5 395kr

Platser

Trollhättan