Hoppa till innehåll

Omhändertagande av vilt

Tid kvar: 0

Prov Sammanfattning

0 of 14 Frågor completed

Frågor:

Information

You have already completed the prov before. Hence you can not start it again.

Prov is loading…

You must sign in or sign up to start the prov.

Först måste du slutföra följande:

Resultat

Prov complete. Results are being recorded.

Resultat

0 of 14 Frågor answered correctly

Your time:

Tiden har gått ut

You have reached 0 of 0 point(s), (0)

Earned Point(s): 0 of 0, (0)
0 Essay(s) Pending (Possible Point(s): 0)

Kategorier

  1. Ej kategoriserad 0%
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. 12
  13. 13
  14. 14
  1. Current
  2. Recension
  3. Besvarade
  4. Korrekt
  5. Felaktigt besvarad
  1. Fråga 1 of 14
    1. Fråga

    Vad menas med att passa ett klövvilt?

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
  2. Fråga 2 of 14
    2. Fråga

    Ungefär hur stor del av en älgs totala vikt utgör slaktvikten?

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
  3. Fråga 3 of 14
    3. Fråga

    Vilken är vanligen den främsta föroreningskällan i ett djur som träffats av ett skott?

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
  4. Fråga 4 of 14
    4. Fråga

    Vem tillfaller viltet vid en trafikolycka med vildsvin?

     

     

     

     

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
  5. Fråga 5 of 14
    5. Fråga

    Var sitter en sadel på ett rådjur?

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
  6. Fråga 6 of 14
    6. Fråga

    Du hittar ett dött rådjur på din jaktmark i juli. Får du ta hand om djuret?

     

     

     

     

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
  7. Fråga 7 of 14
    7. Fråga

    Hur bör ett hjortdjur vara placerat när man passar det?

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
  8. Fråga 8 of 14
    8. Fråga

    Vad är trikiner?

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
  9. Fråga 9 of 14
    9. Fråga

    Vem tillfaller viltet vid en trafikolycka?

     

     

     

     

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
  10. Fråga 10 of 14
    10. Fråga

    Varför ska inte kött kylas under 10 grader under de tio första timmarna efter skottet?

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
  11. Fråga 11 of 14
    11. Fråga

    Varför är det positivt för köttkvalitén att skottet går igenom det centrala träffområdet?

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
  12. Fråga 12 of 14
    12. Fråga

    Varför finns det en fördel i att ta ur bukhålans organ innan mellangärdet öppnas när ett klövvilt ska passas?

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
  13. Fråga 13 of 14
    13. Fråga

    Gäller samma hängningstider för kött från klövvilt som för fågel och hare?

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
  14. Fråga 14 of 14
    14. Fråga

    Varför bör ett hjortvilt ligga på höger sida under passningen?

    Korrekt
    Felaktigt besvarad
Facebook-f Instagram

Sidor

  • Hem
  • Praktiskt skytte
  • Om jägarexamen
  • Kontakt

Utbildningar

  • Skåne
  • Småland
  • Halland
  • Göteborg & Västra Götaland
  • Stockholm
  • Blekinge & Östergötland

Hemsidan skapad av Webkung Webbyrå

Logga in
Accessing this kurs requires a login. Please enter your credentials below!

Tappat bort lösenordet?